Контроль якості

DSC_2353

Контроль якості продукції, що випускається можна поділити на 3 етапи.

1. Дослідження технічної документації що надходить з точки зору відповідності ДЕСТам, ТВ, ЕСТам та технологічності виготовлення.
2. Вхідний контроль заготовки що надходить з метою виявлення дефектів виливків, прокату, поковки або сировини.
3. Виготовлення продукції зі складанням маршрутних листів на кожну деталь або партію, якщо це передбачено технологічними вимогами.
Контроль при необхідності здійснюється під час кожної операції. При виготовленні партії виробів контроль (в тому числі і руйнівними методами контролю) проходить кількість, узгоджена з замовником.

Консервація таупаковка контролюється фахівцем, що відповідає за відвантаження продукції.